change language
vostè està en: home - news com contactar-nosnewsletterlink

Ajuda la Comunitat

  
31 Agost 2015 | ROMA, ITÀLIA

CONFERÈNCIA DE PREMSA

#Peaceispossible: demà es presentarà la trobada de les religions per la pau organitzada per Sant'Egidio a Tirana

Conferència de premsa amb el president de la Comunitat Marco Impagliazzo. Dimarts, 1 de setembre, 11.30 h, Sala de la Pau de la Comunitat de Sant'Egidio, Piazza di S.Egidio 3/A, Roma

 
versió per imprimir

En un moment difícil per a tota la comunitat internacional, davant d'un escenari cada vegada més preocupant per les guerres obertes i per l'èxode de pobles sencers, les grans religions mundials han decidit secundar la proposta de la Comunitat de Sant'Egidio de trobar-se a Tirana del 6 al 8 de setembre per dur a terme una trobada que tindrà per títol "La pau sempre és possible".

Durant tres dies, a la capital d'Albània, país que després d'haver viscut l'ateisme d'Estat avui és un model de convivència de les religions, es duran a terme desenes de conferències i taules rodones sobre els nombrosos i diferents temes relacionats amb la pau, que comptaran amb la participació de més de 300 líders religiosos, representants institucionals i del món de la cultura. Hi haurà un elevat nombre de testimonis provinents dels països que són víctimes de conflictes i de la violència urbana d'Orient Mitjà, Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

Durant la trobada es faran importants crides a la comunitat internacional i es debatran algunes propostes per posar fi als conflictes oberts, començant per les més que mai urgents treves humanitàries. Està previst que hi participin milers de persones d'Europa i d'altres continents. A la conferència de premsa s'il·lustrarà el programa i es presentaran les personalitats que participaran en la trobada.

Conferència de premsa
La pau sempre és possible

Sala de la Pau de la Comunitat de Sant’Egidio
Piazza di Sant’Egidio 3/a
Dimarts 1 de setembre de 2015 a les 11.30 h


OBJECTES ASSOCIATS