change language
ju jeni ketu: home - news newsletterlink

Support the Community

  
20 Dhjetor 2001

Falenderojme Comunitetin S.Egidio te Germanise per kete ndihme dhe gjithashtu perfaqsuesit e Comunitetit D.Egidio neTirane per bashkepunimin e vazhdueshem qe kane treguar me D.SH.Publik Lezhe.

 
printable version

REPUBLIKA E SHQIPERISE
DEPARTAMENTI I SHENDETIT PUBLIK
LEZHE

Nr. 372 Prot

 Lezhe, il 07/12/2001Lenda: Leter Falenderimi

COMUNITETIT S.EGIDIO TIRÀNE


D.SH.Publik Lezhe ka viersuar gjithmone si shume te rendesishme ndihmen e vazhdueshme te Comunitetit S.Egidio per sherbimin shendetsor ne Lezhe. Cornuniteti S.Egidio tashme eshte nje partner I qendrueshem per Sherbimin shendetsor ne perpjekjet qe p0 behen cdo dite per te permisuar cilesine e sherbimit ndaj popullates sidomos ne ato zona ku niveli ekonomik eshte me I ulet.

Ne kete konteks ndihma e ardhur nga Comuniteti S.Egidio I Germanise do te sherbeje per paisjen e disa prej ambjenteve shendetsore ne Komuna te ndryshme te Lezhes.

Falenderojme Comunitetin S.Egidio te Germanise per kete ndihme dhe gjithashtu perfaqsuesit e Comunitetit D.Egidio neTirane per bashkepunimin e vazhdueshem qe kane treguar me D.SH.Publik Lezhe.

Ne shpresojme qe ky bashkepunim te vazhdoje ne te arclhmen per te perballuar se bashku shume probleme prioritareqe kane keto momente sherbimi shendetsor ne Rrethin tone.

 

DREJTORI
LLESH MARKU


 LEXO EDHE
• LAJM
26 Nëntor 2015

Paqja është gjithëmonë e mundshme - #peaceispossible

të gjitha lajmet
• PRINT
17 Mund 2016
La Nazione

Il 'ponte solidale' degli studenti dalla Toscana a Tirana

20 Shtator 2015
La Repubblica - Ed. Genova

Tirana, la "casa dei pazzi" voluta dal regime. La storia dei genovesi che chiusero il lager

6 Shtator 2015
Koha Jone

“Lutja e Paqes 2015” në shtator mbledh në Tiranë liderët fetarë

6 Shtator 2015
Gazeta Shqip

Takimi për Paqen, 4 mijë të ftuar, Klosi: Organizimi më i madh ndërkombëtar në vend

6 Shtator 2015
Top-Channel

Lutja botërore për paqen, San't Egidio zgjedh Shqipërinë

6 Shtator 2015
Shqiptarja

Tiranë, komunitetet fetare apel: “Paqja është gjithmonë e mundur”

të gjitha komunikatat për shtyp
• DOKUMENTAT
Matteo Zuppi

Dieci anni della Comunità di Sant’Egidio con l’Albania: Intervento di Don Matteo Zuppi

të gjitha dokumentet

PHOTOS

517 vizita

521 vizita

511 vizita

529 vizita

489 vizita
gjitha mediat lidhur