Riccardi Andrea: al web

Riccardi Andrea: a les xarxes socials

change language
vostè està en: home - pregària - la preg...cada dia com contactar-nosnewsletterlink

Ajuda la Comunitat

  

La pregària cada dia


 
versió per imprimir

Icona del Sant Rostre
Església de Sant Egidi
Roma


Lectura de la Paraula de Déu

Al·leluia, al·leluia, al·leluia

L’Esperit del Senyor és sobre teu,
el qui naixerà de tu serà sant.

Al·leluia, al·leluia, al·leluia

Filipencs 1,1-11

Pau i Timoteu, servents de Jesucrist, a tots els membres del poble sant en Jesucrist que viuen a Filips, i als seus dirigents i servidors. Us desitgem la gràcia i la pau de part de Déu, el nostre Pare, i de Jesucrist, el Senyor.
Dono gràcies al meu Déu cada vegada que us recordo. Sempre que prego, demano ple de goig per tots vosaltres, ja que heu contribuït a la causa de l'evangeli des del primer dia fins avui. Estic segur d'una cosa: Déu, que ha començat en vosaltres una obra tan excel·lent, l'anirà duent a terme fins al dia que vingui Jesucrist. Trobo ben just de tenir aquests sentiments per tots vosaltres, ja que us porto dins el cor. I vosaltres compartiu amb mi aquesta gràcia de Déu, ara que estic pres i haig de defensar i confirmar l'evangeli davant el tribunal. Déu és testimoni de com us enyoro a tots, per l'amor entranyable que us té Jesucrist. I el que jo demano en la pregària és que el vostre amor s'ompli més i més encara, fins a vessar, de coneixement i de clarividència, perquè sapigueu discernir allò que més convé. Així arribareu purs i sense ensopecs al dia que Crist ha de venir, plens dels fruits de justícia que rebem per Jesucrist, a glòria i lloança de Déu.

 

Al·leluia, al·leluia, al·leluia

Aquí tens, Senyor, els teus servents:
que es compleixi en nosaltres la teva Paraula.

Al·leluia, al·leluia, al·leluia

Pau havia fundat la comunitat de Filips en el seu segon viatge l’any 50 (Ac 16,12-40). Ara els escriu, mentre es troba presoner, segurament a Efes (o potser a Roma, a la fi de la seva vida). L’apòstol sorprèn amb l’inici d’aquesta carta: no exposa les seves dificultats, sinó que més aviat es mostra agraït al Senyor i s’alegra recordant el compromís generós de la comunitat cristiana de Filips en la comunicació de l’Evangeli. Les paraules de Pau estan plenes d’afecte per aquells deixebles de la primera hora. L’Evangeli crea vincles d’amor tan forts que les dificultats no poden afeblir ni molt menys destruir. Encara, des de la presó, l’apòstol dóna testimoni que la comunió entre els deixebles de Jesús és una força i una gràcia que els fa forts en l’únic amor. Les seves paraules revelen que una comunió tan profunda té el seu origen en la pregària. Dues vegades l’apòstol afirma que prega pels cristians de Filips. En la pregària, els cristians se senten units els uns amb els altres, amb els germans de prop i de lluny, reforçant així l’amor que Déu els ha donat mitjançant l’Evangeli de Jesucrist.


30/04/2013
Preg…ria amb Maria, mare del Senyor


Agenda de la setmana
OCT
22
Diumenge 22 de octubre
Litúrgia del diumenge
OCT
23
Dilluns 23 de octubre
Pregària pels pobres
OCT
24
Dimarts 24 de octubre
Pregària amb Maria, mare del Senyor
OCT
25
Dimecres 25 de octubre
Pregària amb els sants
OCT
26
Dijous 26 de octubre
Pregària per l'Església
OCT
27
Divendres 27 de octubre
Pregària de la santa creu
OCT
28
Dissabte 28 de octubre
Pregària dels apòstols
OCT
29
Diumenge 29 de octubre
Litúrgia del diumenge