cita

Presentació de la 15a edició de la guia "ON menjar, dormir, rentar-se - Barcelona 2019"

8 Febrer 2019 - BARCELONA, ESPANYA

LibrosSolidaridadSin techoPOBRES

Qui viu al carrer no ha d'estar condemnat a quedar-s'hi

Comparteix-Ho

CONFERÈNCIA DE PREMSA
 
 “QUI VIU AL CARRER NO HA D’ESTAR CONDEMNAT A QUEDAR-S’HI”
Presentació de la quinzena edició de la guia,
 “ON menjar, dormir, rentar-se”
Barcelona 2019
Es farà el llançament d’una versió de la guia per mòbils (app) 

Disponible a Google Play

Juntament a la presentació de la tradicional “Guia Michelin dels pobres” amb les adreces útils pels “sense sostre” i pels qui els ajuden, s’il·lustrarà  la situació en que es troben a Barcelona, i s’explicarà perquè en la situació actual els pobres es troben amb  més dificultats per mantenir o trobar una casa.

També es donaran dades i els “números de la solidaritat” de la Comunitat de Sant’Egidio en els seus serveis amb les persones “sense sostre”.  

CONFERÈNCIA DE PREMSA 

Divendres,  8 de febrer de 2019  - A les 11,30 h 

Capella de Sant Llàtzer

Plaça del Pedró, s/n - 08002 Barcelona 


De l’experiència de la Comunitat de Sant’Egidio amb les persones sense sostre a diferents ciutats europees ha nascut una publicació que actualment es publica a diferents ciutats. A Roma “DOVE mangiare, dormire, lavarsi” es publica des de 1990. “ON menjar, dormir i rentar-se” és una brúixola per tenir a la butxaca per orientar-se en la ciutat. Hi ha els llocs on es pot trobar ajut i acollida. També hi ha els llocs on a Barcelona es pot ajudar i ser acollidors. 

La guia ha estat feta gràcies a l’experiència i el treball voluntari de les persones de la Comunitat de Sant’Egidio que treballen amb els sense sostre a Barcelona des de 1989 amb una xarxa de més d’un centenar de voluntaris. En la conferència de premsa es donaran detalls de la situació en la que es troben els “sense sostre a Barcelona” i dels serveis que hi ha a la seva disposició.