news

Benvinguts a Itàlia! Nou corredor humanitari des del Líban. Entre avui i demà arriben 91 refugiats provinents del Líban. MIRA EL VÍDEO

24 Setembre 2019 - ROMA, ITÀLIA

corredores humanitarios

El dimecres 25 de setembre, acte de benvinguda i conferència de premsa a Fiumicino a les 11 hores

Comparteix-Ho

Aquest matí ha arribat a Fiumicino, gràcies als corredors humanitaris, el primer grup de 27 refugiats provinents del Líban.

El dimecres 25 de setembre hi haurà un acte de benvinguda i una conferència de premsa a Fiumicino per a l'arribada del segon grup.

Els corredors humanitaris impulsats per la Comunitat de Sant’Egidio, la Federació d'Esglésies Evangèliques i la Taula Valdesa, en coordinació amb els ministeris d'Interior i Exteriors permeten evitar els viatges amb pasteres a través de la Mediterrània, que ja han provocat un altíssim nombre de morts, molts d'ells infants; impedir l'explotació dels traficants que es lucren amb les persones que fugen de la guerra; permetre que persones en "situacions de vulnerabilitat" (per exemple, a banda de persones que són perseguides i torturades, també famílies amb infants, ancians, malalts i persones discapacitades) entrin legalment en territori italià amb un vista humanitari i tinguin la possibilitat de presentar posteriorment la petició d'asil.

És una manera segura per a tothom, perquè l'emissió dels visats humanitaris preveu els controls necessaris per part de les autoritats italianes.