news

Un nou corredor humanitari de Lesbos: Sant'Egidio feliç de col·laborar amb la Santa Seu per l'hospitalitat i la integració

2 Desembre 2019 - ROMA, ITÀLIA

Papa FranciscoLesbos y Samos
corredores humanitarios

Donar un futur als refugiats

Comparteix-Ho

 

La Comunitat de Sant'Egidio està feliç d'acollir els refugiats que el Papa Francesc va decidir posar fora de perill amb un corredor humanitari des de Lesbos, a través de la Limosneria Apostòlica, i facilitar la seva integració a Itàlia. L'acollida de 33 refugiats de diferents nacionalitats (Afganistan, Camerun i Togo), així com l'acollida d'altres 10 refugiats prevista per als pròxims dies, s'està fent d'acord amb el Ministeri de l'Interior i té com a objectiu oferir un futur als que viuen, i des de fa molt de temps, en camps de refugiats a l'illa grega.
Després de la visita de Sant'Egidio juntament amb la Limosneria Apostòlica el passat mes de maig a Lesbos, es va organitzar durant l'estiu (entre juliol i agost) la presència de voluntaris a Lesbos i Samos per demostrar, a través de nombroses iniciatives, la seva solidaritat amb els refugiats presents en les dues illes.

A les 10:30h. del dimecres 4 de desembre es donarà la benvinguda als refugiats que arriben de Lesbos i es farà una conferència de premsa dins de l'aeroport, amb arribada dels periodistes abans de les 9.30h. a la sala de sortides de la terminal 3 de Fiumicino perquè puguin ser acompanyats fins al lloc de la conferència.
 
Hi intervindran:
El cardenal Konrad Krajewski, almoiner de Sa Santedat, i Andrea Riccardi, fundador de la Comunitat de Sant'Egidio.
 
Hi serà present el Prefecte Michele Di Bari, Cap del Departament Llibertats Civils i Immigració del Ministeri de l'Interior.

Comunicat de premsa de la Limosneria Apostòlica >>