news

Andrea Riccardi visita les "cases vermelles" per a malalts psiquiàtrics de Tirana: un lloc especial al cor de la Comunitat

21 Desembre 2019 - TIRANA, ALBÀNIA

AlbaniaAndrea Riccardi
Trastornos psicológicos

Comparteix-Ho

Alegria i també una mica d'emoció entre malalts i operadors de les cases per a malalts psiquiàtrics que la Comunitat gestiona a Tirana (Albània) per la vistia d'Andrea Riccardi. Va ser-hi fa poc més d'un any, i el seu retorn és una festa per a aquells que, després d'haver viscut anys en l'anonimat i abandonats, han trobat a les "cases vermelles" una vida nova, plena d'amistat i d'atenció personal dels amics de la Comunitat.

Aquest cop la festa és encara més bonica perquè la "família" ha crescut: s'han sumat les residents de la nova casa de família de Kavaje, 6 dones que fa uns mesos van poder deixar l'hospital psiquiàtric d'Elbasan i viuen en una bonica casa no gaire lluny de Durres. Andrea Riccardi va animar tots els que, a les cases de família, cuiden els més fràgils, perquè es reforci aquesta xarxa de suport i d'inclusió que és un nou model de tractament a Albània.

Llegeix les notícies anteriors

 Andrea Riccardi visita les
Andrea Riccardi visita les
Andrea Riccardi visita les