news

Ja disponible en versió digital la guia “ON menjar, dormir i rentar-se a Madrid 2020”

13 Febrer 2020 - MADRID, ESPANYA

Sin hogarGUIA DONDE

Comparteix-Ho

 

Ja està disponible per a consulta i descàrrega la 10ª edició de la guia de Sant’Egidio “Dónde comer, dormir y lavarse en Madrid 2020”, amb centenars de direccions i recursos gratuïts per ajudar a aquells que es troben en dificultats.

La guia “On” està pensada especialment per a persones sense llar, en risc d’exclusió, famílies amb problemes econòmics, persones que necessiten una ajuda puntual, migrants, refugiats i tots aquells que vulguin trobar “direccions amigues” on poder demanar ajut i acollida a Madrid.

A més, es una eina valuosa per a persones que treballen en l’àmbit social, associacions, comunitats i parròquies. En definitiva, es també una guia que “ajuda a ajudar”, per a què les xarxes de solidaritat s’ampliïn a la nostra ciutat i per a que persones que vulguin participar en iniciatives solidaries sàpiguen on adreçar-se.

La Comunitat de Sant’Egidio a Madrid edita aquesta guia des de fa més d’una dècada i el seu contingut s’actualitza constantment, amb la col·laboració de la ciutadania i les institucions socials.

 

Consulta la GUIA ON 2020

DESCARREGA la GUIA ON 2020 en PDF