news

Des de la Xina fins a Sant'Egidio, ajuda per combatre el coronavirus i donar suport al servei als pobres.

15 Març 2020

ChinaSolidaridad
coronavirus

Enviament de màscares i altres estris mèdics

Comparteix-Ho

Aquests dies estan arribant moltes expressions de solidaritat a Sant'Egidio des de la Xina i també dels xinesos residents a Itàlia. L'epidèmia del coronavirus s'ha estès, però a la Xina està retrocedint i molts ja s'han mobilitzat per ajudar enviant estris quirúrgics i màscares, per donar suport al servei als més fràgils i pobres, en particular a les persones sense llar i als ancians.

Amics de Pequín, Taiwan i Hong Kong, que en les últimes setmanes, fins i tot en el moment de màxim aïllament, han mantingut la seva ajuda als més pobres i sense llar de les seves ciutats, ja han enviat diversos paquets de màscares, juntament amb missatges de solidaritat. Les diòcesis de Xi'an i el bisbe de Haima, que han participat a la Pregària per la Pau dels últims anys, estan fent el mateix.

Fins i tot algunes associacions de xinesos a Itàlia, sovint formades per joves empresaris que van créixer a l'Escola de la Pau o van aprendre italià a l'Escola de Llengua i Cultura, estan mostrant tot el seu suport i ajuda en aquest difícil moment.