news

BRAVO per prevenir el Covid-19!

12 Maig 2020

BRAVOCovid-19
Áfricacoronavirus

Defensem els drets dels infants a l'Àfrica bo i inscrivint-los al registre civil i protegint-ne la salut

Comparteix-Ho

Mentre molts països africans posen en marxa mesures de seguretat i prevenció per al Covid-19, com el confinament, les activitats de BRAVO segueixen de manera totalment segura per impedir que els infants caiguin en xarxes de tràfic de menors o siguin explotats.
Aquests dies tots els nostres operadors han rebut formació específica sobre el Covid-19 i sobre les precaucions que cal prendre per evitar el contagi. A més de la sensibilització sobre la necessitat d'inscriure els naixements, difonen informació sobre el Covid-19 i sobre els comportaments que cal adoptar per reduir el perill de contreure la malaltia.
També han proporcionat a tots els centres de registre civil i als centres sanitaris amb què col·laboren mascaretes, gel desinfectant i sistemes perquè tothom qui hi acudeixi es pugui rentar les mans.
Tal com ha dit recentment el president de la Comunitat de Sant'Egidio, Marco Impagliazzo, el nombre de morts a causa del Covid-19 a l'Àfrica no té en compte la manca d'estadístiques demogràfiques i sanitàries fiables, a causa de la no-inscripció dels infants en el registre civil.
Això posa de manifest amb més claredat el valor que té registrar els naixements: no només per protegir els infants de l'explotació, sinó també per poder monitoritzar l'evolució de les epidèmies i per aplicar actuacions de salut pública que salvin la vida del major nombre de persones.

PER AJUDAR AL PROGRAMA BRAVO! D'INSCRIPCIÓ EN EL REGISTRE CIVIL FEU CLIC AQUÍ

 

PER SABER-NE MÉSBRAVO per prevenir el Covid-19!
BRAVO per prevenir el Covid-19!
BRAVO per prevenir el Covid-19!
BRAVO per prevenir el Covid-19!
BRAVO per prevenir el Covid-19!
BRAVO per prevenir el Covid-19!
BRAVO per prevenir el Covid-19!