news

Amb motiu del centenari del naixement de Sant Joan Pau II, ens unim a la campanya #ThankYouJohnPaul2 amb les paraules de Marco Impagliazzo

17 Maig 2020

Juan Pablo II
Marco Impagliazzo

Comparteix-Ho

 

 

La Comunitat de Sant'Egidio, amb un vídeo de Marco Impagliazzo, participa en la iniciativa social #ThankYouJohnPaul2 per dir "Gràcies a Joan Pau II" amb motiu del 100 aniversari del naixement del Papa Wojtyła. La iniciativa proposada per la Conferència Episcopal de Polònia permet als joves conèixer a Joan Pau II amb el record i la gratitud cap a qui va conduir l'Església cap al nou mil·lenni.

 

La presència del papa polonès va ser un regal per a la vida de l'Església i del món, per la seva obra d'evangelització i per les vies de diàleg obert amb altres religions. "Entre totes elles - recorda Marco Impagliazzo en el vídeo, - destaca la iniciativa de la pregària a Assís el 27 d'octubre de 1986, que obrí un nou camí de compromís de les religions unides per pregar per la pau".

 

El Papa Joan Pau II "ens va acompanyar pels camins del món": ha estat pare de la Comunitat. La seva icona, a l'església de Sant'Egidio, acompanya la pregària.