news

Coronavirus: Escola per a tothom. Dades i propostes en videoconferència de premsa. Divendres 15 de maig, 12:30 h

14 Maig 2020 - ROMA, ITÀLIA

Educacióncoronavirus
Covid-19

Comparteix-Ho

CORONAVIRUS, SANT’EGIDIO: ESCOLA PER A TOTHOM.
Preocupació per la dispersió escolar a l'educació primària

Divendres 15 de maig, a les 12.30h, videoconferència de premsa des de Sant'Egidio amb dades sobre un estudi impulsat a Roma i algunes propostes per respondre a l'emergència.

Una de les conseqüències més greus de la pandèmia és el tancament de les escoles de tot tipus i nivell fins a l'inici del nou curs escolar el setembre. Davant d'aquesta emergència, social i educativa, la Comunitat de Sant’Egidio expressa la seva preocupació pels alumnes d'educació primària, que sobretot a les perifèries en molts casos no poden accedir a l'escola online i corren el perill d'acumular greus retards en el seu itinerari escolar.

Divendres 15 de maig, a les 12.30h, en videoconferència de premsa, el president de Sant'Egidio, Marco Impagliazzo, mostrarà els resultats d'un estudi sobre l'educació a distància, dut a terme sobre una mostra de 800 infants de 6 a 10 anys, residents a 27 barris de Roma i matriculats a 44 escoles de primària, i llançarà algunes propostes que parteixen de la presència de la Comunitat a les perifèries.

La conferència de premsa es retransmetrà a les 12.30h de divendres 15 de maig al web
www.santegidio.org i alhora per la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/santegidio.org/.

Es prega que els periodistes que estiguin interessats a seguir la videoconferència de premsa ho notifiquin a [email protected]