news

Corredors humanitaris: després d'arribar, una nova casa i una nova vida per als refugiats que van arribar de Lesbos

18 Juliol 2020 - NÀPOLS, ITÀLIA

corredores humanitarios

Comparteix-Ho

Una nova casa espera la Razieh i la seva família, que van arribar a Roma el 16 de juliol amb el primer corredor humanitari després del confinament juntament amb 6 persones més. Finalment una casa on podran tenir serenitat, lluny del terrible camp de Moria, a l'illa de Lesbos, on s'amunteguen milers i milers de refugiats.

En arribar a Itàlia, alguns de la Comunitat de Sant’Egidio de Nàpols van anar a buscar-los a l'aeroport, com es fa amb els parents i els amics propers. Els van acompanyar a la seva nova casa, al barri de Ponticelli, a 10 minuts de l'estació central. Està en un edifici de 3 plantes i és un bonic pis on podrà viure tota la família còmodament.

La Razieh va portar de Lesbos per regalar un quadre en què hi havia pintats "àngels" que, com coloms, salvaven els refugiats de "l'infern d'Europa" i els duien a la terra de l'esperança, que representa com una casa coronada per un arc iris.

Avui aquella casa no és només un dibuix, i la Razieh i la seva família, emocionats i feliços, comencen la seva nova vida.

MIRA EL VÍDEOCorredors humanitaris: després d'arribar, una nova casa i una nova vida per als refugiats que van arribar de Lesbos
Corredors humanitaris: després d'arribar, una nova casa i una nova vida per als refugiats que van arribar de Lesbos