news

El president polonès Duda visita la Comunitat de Sant'Egidio

25 Setembre 2020 - ROMA, ITÀLIA

Polonia

Comparteix-Ho

 

El president de la República de Polònia, Andrzej Duda, amb la seva dona i el Ministre d'Afers Exteriors Zbigniew Rau, han visitat avui la basílica de Sant Bartomeu a l'illa Tiberina, lloc de memòria dels Nous Màrtirs a voluntat de Joan Pau II.

 

Després de retre homenatge a les relíquies de Sant Adalbert, evangelitzador a Polònia, així com a les capelles dedicades als màrtirs del nazisme i el comunisme, el president polonès ha trobat el fundador de Sant'Egidio Andrea Riccardi, el president Marco Impagliazzo i alguns dels responsables de la Comunitat.

 

Els temes del seu col·loqui han estat la defensa dels més febles, pobres i ancians, particularment durant la pandèmia; possibles vies d'ajuda a migrats i refugiats com els corredors humanitaris, donada la difícil situació dels refugiats a Lesbos; i el treball per la pau i la promoció de la llibertat religiosa.

 

El president Duda ha agraït la Comunitat pel seu compromís a Varsòvia i altres ciutats del país, elogiant el seu esperit de servei gratuït que anima a nombrosos voluntaris. També ha desitjat una col·laboració més estreta entre Polònia i Sant'Egidio.El president polonès Duda visita la Comunitat de Sant'Egidio
El president polonès Duda visita la Comunitat de Sant'Egidio
El president polonès Duda visita la Comunitat de Sant'Egidio