news

Amb el papa Francesc en l'Esperit d'Assís per donar esperança a un món desorientat per la pandèmia. Paraules de Marco Impagliazzo que presenten l'esdeveniment del 20 d'octubre "Pau i Fraternitat"

17 Octubre 2020

#peaceispossiblefraternity2020

Comparteix-Ho

Marco Impagliazzo presenta la Trobada Internacional de Pregària per la Pau en l'Esperit d'Assís "Ningú se salva sol. Pau i Fraternitat".

«"Ningú se salva sol. Pau i fraternitat" és el títol que hem triat enguany per a la Trobada interreligiosa per la pau en l'Esperit d'Assís que, per l'emergència de covid-19, se celebrarà en una sola sessió, una sola tarda, dimarts 20 d'octubre a Roma, al turó del Campidoglio. Ens alegra que aquesta Trobada es pugui celebrar, perquè calien i cale paraules de pau, paraules d'esperança, paraules que mostrin un futur per a la humanitat tan trasbalsada per aquesta pandèmia. Ens alegra que hi participi el papa Francesc juntament amb altres grans i importants representants de les religions mundials.

Es pot activar la funció del subtítols de YouTube en català

Naturalmente, hi haurà un espai per a la pregària, cadascú segons la seva tradició, i després un moment de discursos per escoltar i entendre plegats què tenen a dir les religions i els mons religiosos a la humanitat per trobar un futur després de la pandèmia, per no desanimar-se, per no quedar desorientat, després d'aquests mesos tan durs, tan difícils que també han provocat i estan provocant una gran crisi econòmica i social que afecta la vida de moltes persones i que ens ha empobrit a tots. Per això les paraules de la Pregària per la pau són paraules importants per a aquest temps, que tindran un gran significat –així ho espero– i que ens donaran a tots més coratge no només per fer front nosaltres personalment a aquesta crisi, sinó també per donar esperança a qui ha patit amb més duresa els embats d'aquesta crisi. Ho seguirem tot per les xarxes socials perquè serem pocs els que hi participarem presencialment, per tal de respectar les regles que s'han imposat aquest període, però ens abraçarem tots virtualment i escoltarem tots aquestes paraules que ens donaran –crec i espero– molta esperança».