news

"Festa del regal" a Moscou, amb ancians i persones sense llar, en ocasió del Nadal ortodox

11 Gener 2021 - MOSCOU, RÚSSIA

#NavidadParaTodos

Comparteix-Ho

A Moscou, i en altres llocs, el dia del Nadal ortodox, que se celebra el 7 de gener, amb un renovat esperit d'amistat, es van organitzar les "cerimònies del regal" amb repartiments de paquets d'aliments, regals i àpats calents. Va ser possible gràcies a la participació de molts joves, que van preparar alegres festes amb concert inclòs.

De manera original i diferent van arribar a molta gent: persones sense llar, ancians sols a casa seva  i en residències, infants i famílies amb problemes.

Per als ancians que viuen en dues grans residències de la ciutat, que segueixen tancades a les visites externes, els Amics de la Comunitat de Sant’Egidio van preparar paquets de regals que van entregar els treballadors del centre i que duien cartes i felicitacions que havien preparat els infants de les Escoles de la Pau i alumnes de dues escoles de primària. Per als ancians de les residències, a més, durant el període nadalenc van preparar festes a distància que van permetre que molts ancians veiessin els seus amics de la Comunitat, que no poden anar a visitar-los personalment des de fa mesos.

També van anar a visitar persones tancades a casa seva, que van rebre la inesperada arribada d'un regal.