news

Persones sense llar: recollida d'ajudes de la comunitat jueva, "preciós gest de solidaritat - Dureghello: Sostenir als necessitats en aquest moment difícil"

25 Gener 2021 - ROMA, ITÀLIA

Sin hogar
Judaísmo

Comparteix-Ho

En els últims dies, la Comunitat jueva de Roma ha fet una extraordinària recollida de roba i mantes per a les persones sense llar, que en aquests dies estan patint moltes dificultats. La Comunitat de Sant'Egidio (que distribuirà els ajuts pels carrers de la ciutat i en els seus centres) agraeix aquest "gest de solidaritat, especialment important quan als efectes del fred de l'hivern s'hi afegeixen els efectes de la pandèmia".

"Com a Comunitat Jueva de Roma - comenta la presidenta Ruth Dureghello - sentim el deure de donar suport als menys afortunats de la nostra ciutat, que lamentablement es troben en una situació que massa sovint té conseqüències dramàtiques. Esperem poder repetir aviat aquesta iniciativa: la resposta de la comunitat, de fet, ha estat enèrgica i decisiva. Agraïm a Sant'Egidio el suport logístic, que ens ha permès distribuir la roba i les mantes a qui més les necessita".