news

Les paraules del mexicà Ramiro, condemnat a mort, són una crida a la misericòrdia. Firmem per salvar-lo i per posar fi a una pena inhumana

12 Febrer 2021 - ESTATS UNITS

Pena de muerte

S'obre la campanya a nodeathpenalty.santegidio.org

Comparteix-Ho

L'execució de Ramiro Ibarra està prevista per al 4 de març de 2021. Ramiro duu 25 anys a la presó per l'atroç assassinat d'una adolescent. Els seus defensors afirmen que no va tenir un procés ni una defensa adients a la gravetat del cas: Ibarra pateix un dèficit mental i, malgrat que és ciutadà mexicà, mai no ha rebut assistència consular.
Al web nodeathpenalty.santegidio.org ha començat una campanya de peticions al governador de Texas per suspendre la seva execució i per donar pas a una justícia que no anul·li la vida. Al web es publica una corprenedora carta de Ramiro de fa uns dies: és amic per carta de la Comunitat de Sant’Egidio des de fa vint anys. Escriu: "Vivo en un mundo de solo 2,70 m x 1,20 m rodeado de paredes, y sin ver a nadie. Jesús se ha convertido en mi amigo y fortaleza. Solo el Señor sabe por qué aún me mantiene en vida y por eso bendigo su santo y precioso nombre".

Firma la petició para salvar la vida de Ramiro Ibarra