La Comunitat de Sant’Egidio d'Alemanya manifesta la seva solidaritat amb les víctimes de l'atac antisemita i amb la comunitat jueva d'Halle el dia de festa Yom Kippur

Després del terrible atac a la sinagoga d'Halle, en què dues persones van perdre la vida i dues més van ser greument ferides, la Comunitat de Sant’Egidio d'Alemanya ha manifestat amb un comunicat el seu profund dolor i la seva solidaritat amb les famílies de les víctimes i dels ferits, la seva indignació per la violència antisemita que ha patit una comunitat que estava pregant.

"Sant'Egidio condemna fermament totes les formes d'antisemitisme i violència, renova la seva determinació per lluitar contra l'antisemitisme i el racisme amb la cultura de la trobada i del record del passat. També demana més vigilància davant dels linxaments, davant de l'ús de paraules i actituds violentes i racistes que rebaixen el nivell de la convivència, augmenten els prejudicis i instiguen la violència contra tot aquell que és considerat diferent per motius ètnics o religiosos, perquè és ancià o està malalt. Renova la seva voluntat de construir una cultura de la convivència, sobretot amb els joves".