news

Jornada Mundial dels Pobres, Sant'Egidio: fort missatge d'esperança per vèncer la indiferència

15 De Novembre 2019

PobrezaPapa Francisco
Día mundial de los pobres

La Comunitat farà festa a Roma i arreu del món amb els sensesostre, els refugiats, els ancians i els infants de les Escoles de la Pau

Comparteix-Ho

Diumenge 17 de novembre, la Comunitat de Sant’Egidio celebrarà a tot el món la III Jornada Mundial dels Pobres, instaurada pel papa Francesc com a conclusió del Jubileu de la Misericòrdia, que aquest any duu per títol: "L'esperança dels pobres mai no serà defraudada". A Roma la Comunitat participarà en la celebració a la basílica de Sant Pere i al dinar posterior a l'aula Pau VI, juntament amb un grup de persones sense sostre, refugiats i discapacitats amics de la Comunitat durant tot l'any. També a Roma, hi haurà festes i àpats (a partir de les 13.00) al menjador de Via Dandolo i a diversos barris de la perifèria. En altres ciutats italianes també hi haurà actes de solidaritat amb els pobres.  

La Jornada se celebrarà també a tots els països on està present Sant'Egidio: a diverses ciutats europees, a l'Àfrica, a l'Àsia i a l'Amèrica Llatina, amb ancians, infants del carrer i de les Escoles de la Pau, menors amb problemes i presoners.

En un temps en què sembla que prevalen actituds d'exclusió davant de qui té problemes, la Jornada Mundial dels Pobres llança un fort missatge d'esperança i demostra que és possible, gràcies a l'ajuda de molts, vèncer la indiferència i construir un món en què ningú no sigui exclòs.