news

20 anys de pregària amb la Comunitat de Sant'Egidio: la Paraula de Déu cada dia, de la pàgina web a les xarxes socials

1 Desembre 2019

Oración

Comparteix-Ho

Vint anys junts. Des de l’1 de gener de 1999, el nostre lloc web www.santegidio.org comparteix el passatge del dia de la Bíblia i un breu comentari per acompanyar la pregària diària. Wikipedia (2001), Facebook (2004) i YouTube (2005) encara no existien, però en les nostres pàgines digitals ja podíem trobar la Paraula de Déu, per acompanyar la pregària personal.

Pregar amb la Comunitat de Sant'Egidio online i offline.
Al matí, la pregària es pot trobar en els nostres canals de
Facebook, Twitter i Telegram. Al vespre, a les 20:30 h., de dilluns a divendres, la pàgina web a la seva pàgina d'inici retransmet la pregària amb la Comunitat de Sant'Egidio des de la Basílica de Santa Maria in Trastevere a Roma. Després també es pot escoltar novament des de la pàgina Podcast a la pàgina web o des de l’aplicació disponible per a Android. A la pàgina web també es poden trobar textos d'homilies pronunciades en litúrgies i pregàries de la Comunitat de Sant'Egidio, amb imatges i vídeos.

La pregària online al llarg dels anys ha portat, a l’inici i al final del dia, la Paraula de Déu a moltes persones que desitgen dirigir els seus passos al Senyor, també a aquells que no es poden moure i sortir a causa de la malaltia. L’"Offline" (sense directe online) de la Comunitat, allà on és present, ofereix la seva pregària a aquells que a la fi de el dia volen orientar la seva mirada cap al Senyor.