news

Memòria del 16 d'octubre de 1943, deportació dels jueus de Roma: dissabte 17 d'octubre a les 19.30h al Portico d'Ottavia a Roma

16 Octubre 2020 - ROMA, ITÀLIA

Holocausto16ottobre1943

Com participar de manera presencial i online

Comparteix-Ho

Som a punt de recordar el 16 d'octubre de 1943. Una de les dates més fosques de la història de la ciutat de Roma. Un record que la Comunitat de Sant'Egidio i la Comunitat Jueva de Roma han realitzat en els últims anys, involucrant no només a les institucions, sinó també al poble de Roma, les generacions més joves, els nous europeus.

 

El dissabte 17 d'octubre a les 19.30 hores se celebrarà a Roma, al Pòrtic d'Ottavia, el Llarg 16 d’octubre de 1943.

 

Per motius relacionats amb la pandèmia, no hi haurà la marxa tradicional, però l'esdeveniment inclou localitzacions fixes i espaiades, així com la retransmissió en streaming.

Per sol·licitar la participació en persona, si us plau completi el formulari (a baix) i esperi la confirmació de la secretaria organitzadora.

 

En cas d'esgotament de places o per a tots aquells que ho desitgin, es podrà seguir l'esdeveniment en streaming a la web o en els canals de Youtube i Facebook de la Comunitat de Sant'Egidio (és recomanable subscriure’s als canals per rebre notificacions en el moment de l'inici de les retransmissions)

 

Hi intervindran

Andrea Riccardi, fundador de la Comunitat de Sant’Egidio
Riccardo Di Segni, rabí en Cap de Roma
Ruth Dureghello, president de la Comunitat Jueva de Roma
Virginia Raggi, alcalde de Roma
Nicola Zingaretti, president de la Regió Lazio
 

Formulari per a participar-hi de manera presencial, a confirmar per la secretaria organitzativa (IT)

Lascia i tuoi dati