A Kampala (Uganda) la campanya "Ajuda'ns a ajudar els altres" suscita solidaritat difosa i permet ajudar ancians que s'han empobrit a causa de la pandèmia

Les darreres setmanes la Comunitat de Sant’Egidio de Kampala ha organitzat una àmplia recollida d'aliments amb la campanya "Ajuda'ns a ajudar els altres".


Molts han acceptat la invitació. Han recollit farina, sucre, arròs, sabó i mascaretes i han organitzat el repartiment a un grup d'ancians i a les seves famílies que viuen a Nakulabye, un suburbi molt poblat als peus del turó de Makerere, on hi ha la important universitat de Kampala. La Comunitat fa anys que va a visitar-hi els ancians.

Sant'Egidio ha repartit aliments i mascaretes a un nombrós grup d'ancians i als seus nets (infants que ells mateixos cuiden), als quals la pandèmia ha deixat en una situació dramàtica: per a molts d'ells les medicines, l'assistència hospitalària (que és de pagament) i fins i tot els productes de primera necessitat (el preu dels quals ha augmentat considerablement) són inaccessibles.