news

Un nou centre de dia per als pobres de Moscú

16 De Novembre 2020 - MOSCOU, RÚSSIA

Sin hogar
Rusia

A la capital russa un lloc d'acolliment i refugi per a les persones sense llar

Comparteix-Ho

 

Els amics de la Comunitat de Sant'Egidio han obert un segon centre de dia a Moscú on persones sense llar, ancians i migrats podran rebre roba, paquets d'aliments i material protector contra la Covid (màscares i guants).

 

La inauguració del nou centre fou el passat dissabte 7 de novembre, en presència dels primers convidats i dels qui ajudaran a la realització d'aquest projecte.

 

La Federació de Rússia, actualment el quart país en nombre de contagis al món, travessa un període de greu crisi econòmica, amb el consegüent augment de persones en dificultat. En els últims mesos, però, també ha augmentat el nombre de persones que, amb generositat, ajuden a la Comunitat en diversos serveis als pobres.

 

El nou centre de la Comunitat, creat gràcies al suport del Fons per al desenvolupament de la societat civil promogut per l'Administració de la Presidència de la Federació de Rússia, serà un lloc més on els pobres de Moscú podran trobar amistat i hospitalitat.Un nou centre de dia per als pobres de Moscú
Un nou centre de dia per als pobres de Moscú
Un nou centre de dia per als pobres de Moscú