news

Una salutació de pau de la Comunitat de Sant'Egidio a Roma en ocasió de la Primera Jornada de Nacions Unides per a la Fraternitat Humana. Videomissatge de Marco Impagliazzo

4 Febrer 2021

Marco Impagliazzohumanfraternity

Comparteix-Ho

 

Missatge de Marco Impagliazzo, president de la Comunitat de Sant'Egidio, en ocasió de la primera Jornada Internacional per a la Fraternitat Humana.

 

Estimats germans i germanes,

una salutació de pau de la Comunitat de Sant'Egidio a Roma en la Jornada per a la Fraternitat Humana de l'ONU.
Han passat dos anys des de la signatura del document fonamental sobre la "Fraternitat Humana". La força profètica d'aquest document és avui més evident que mai. De fet, hem entrat en la dolorosa època de la pandèmia, que ha portat molt patiment a un món ja esquinçat per divisions, guerres i extremisme.
Per això, el missatge d'Abu Dhabi ressona avui amb més força per a tothom. El d'un sol destí, comú a tots els homes i dones. Només junts podrem salvar-nos i fer front als canvis d'aquest temps nou.
Aquest pacte entre religions, expertes en humanitat, s'anticipà als temps viscuts i avui ens reconforta la seva força espiritual.
L'home i la dona de pregària saben que el món no està condemnat al mal, perquè Déu no l'ha abandonat.
És el somni del què parlen les Escriptures: "Els vostres fills i filles profetitzaran, els vostres ancians tindran somnis".
La profecia d'una sola família humana, finalment reconciliada.
Sabem que encara queda un llarg camí per a recórrer. Rellegim doncs aquestes paraules profètiques. Seran un full de ruta per a la convivència pacífica dels pobles.