news

El 30 de novembre Dia Mundial "Ciutats per la Vida" - Mobilització a dos mil llocs de tots els continents - Conferència de premsa, VÍDEO

25 De Novembre 2021 - ROMA, ITÀLIA

Pena de muerteCiudades por la vida

Comparteix-Ho

El 26 de novembre, a les 11.30h, la Comunitat de Sant’Egidio presentarà en conferència de premsa el balanç de 20 anys (2001-2021, des de l'11 de setembre de les Torres Bessones fins la pandèmia de covid-19) del moviment que impulsa la campanya contra la pena capital a tots els continents. Es repassarà com ha retrocedit aquesta pràctica a tot el món. Es donaran dades sobre els països abolicionistes i sobre els mantenidors, s'explicaran històries, èxits i problemes que hi ha hagut, els canvis que s'han introduït i les noves estratègies.

Durant la conferència de premsa també s'il·lustraran les iniciatives programades per al 30 de novembre, quan, en record del dia en què es va abolir per primera vegada la pena de mort a Europa (al Gran Ducat de Toscana), des del Coliseu començarà una mobilització mundial amb la participació de més de 2000 ciutats que s'han afegit al moviment de "Ciutats per la Vida".

"Alliberar el món de la pena de mort"
2001-2021: vint anys de campanya diuen que és possible

 CONFERÈNCIA DE PREMSA
(presencialment i en streaming)
Comunitat de Sant’Egidio
Roma, Via della Paglia 14B
Divendres, 26 de novembre de 2021
A les 11.30h

Parlarà Mario Marazziti, coordinador de la campanya internacional i cofundador de la Coalició Mundial Contra la Pena de Mort.