Ajudem els civils que s'han quedat a Ucraïna i els que fugen de la guerra amb ajuda d'emergència i allotjament. COM AJUDAR

Tenim gravades a la retina les imatges dels afectats per la guerra d'Ucraïna i dels que fugen. Necessiten de tot: des de carregador per al mòbil fins a mantes, llet infantil o una casa on estar-s'hi amb tota la família. Hem llançat una crida per demanar l'alto el foc. Però cal ajuda urgent.

Sant'Egidio apadrina des de fa anys una xarxa de cases família a Kíev que ara estan en perill. La Comunitat de Kíev, malgrat les dificultats del moment, les està protegint, però necessiten ajuda.

Sant'Egidio també ha creat una xarxa d'ajuda als països veïns, on arriben els refugiats. A l'estació polonesa de Warszawa Zachodnia, on han arribat els primers combois de refugiats des de la frontera, un grup de Joves per la Pau els ofereix paquets d'aliments i productes de primera necessitat. A més, la crida que han fet a les xarxes socials per trobar cases i habitacions a Varsòvia i altres ciutats per acollir els ucraïnesos que fugen de la guerra ha aconseguit desenes d'allotjaments en poques hores.

FES UN DONATIU ONLINE

Pots fer un donatiu mitjançant transferència a la Comunitat de Sant’Egidio
IBAN:  ES74 2100 3000 1321 0293 1895
del qual és titular la Comunitat de Sant'Egidio
Concepte  "Ajuda per a Ucraïna"

 

O bé enviar un Bizum (a Espanya)
al 01704
Concepte "Ajuda per a Ucraïna"