Dolor i indignació per l'execució a Texas de Kosoul Chanthakoummane malgrat que la seva família l'hagués perdonat i malgrat les milers de peticions de clemència de tot el món

Ni el perdó de la família ni els milers de peticions de clemència que han arribat de tot el món han estat suficients per impedir l'execució de Kosoul Chanthakoummane, de només 41 anys. L'execució va tenir lloc ahir a la nit a la presó de Huntsville (Texas, EUA).

La Comunitat de Sant'Egidio, juntament amb moltes persones que els darrers dies s'han sumat a la petició de clemència per la vida de Kosoul, expressa el seu dolor i la seva indignació.

L'horror d'aquesta mort és encara més gran perquè les ferides infligides fa 16 anys s'havien curat gràcies al perdó del pare de la víctima, que el 2013 havia expressat públicament, també a través de la premsa, el seu desig que Kosoul no fos executat.

La Comunitat de Sant'Egidio agraeix a tots els que han signat la crida per salvar Kosoul  i convida a tothom a redoblar els seus esforços a favor de la vida i contra qualsevol forma de pena de mort.


PER SABER-NE MÉS