PAPA

Deu anys amb la perifèria al centre, a l'alegria de l'Evangeli: El nostre agraïment i els millors desitjos al Papa Francesc

La playlist de les visites i trobades amb el Papa en aquests deu anys

La Comunitat de Sant'Egidio se suma amb afecte a les salutacions que van arribant de tot el món al Papa Francesc pel desè aniversari del seu pontificat. Han estat deu anys en què ens ha convidat a mirar el món a partir de les seves perifèries. Va tenir paraules d'esperança i orientació en els moments més difícils de la pandèmia, quan va recordar a tothom que, en un món que es divideix i es desglobalitza, “ningú no se salva”.

Des de l'Evangeli gaudium fins a Fratelli tutti, ha mostrat el camí d'una Església en sortida, propera als pobres i atenta a construir llaços de fraternitat preciosos per a la humanitat. Gràcies per les moltes trobades viscudes amb ell i per la seva particular atenció als migrants i refugiats. Que el seu crit per la pau s'escolti avui, en un món que veu com el que Francesc ha estat anomenant durant anys “una tercera guerra mundial fragmentada” es desenvolupa de manera dramàtica.

10 ANYS DE VISITES I TROBADES, DESDE ROMA FINS AL MÓN SENCER

 

 VISITA TOTA LA PLAYLIST AL CANAL YOUTUBE DE SANT'EGIDIO