DREAM

Una "Fira de la Salut", amb diagnòstic de prevenció i tractament, promoguda pel Centre DREAM de Zimpeto amb motiu del Dia del Metge Moçambicà

En col·laboració amb el Servei de Salut de la ciutat de Maputo i altres socis

El dissabte 28 de març, en motiu del Dia del Metge Moçambicà, el Centre DREAM de Zimpeto, en col·laboració amb el Servei de Salut de la Ciutat de Maputo i altres socis, va organitzar una Fira de la Salut al Mercat Xiquelene de Maputo.

La iniciativa va comptar amb la participació activa de clients i comerciants del mercat, que necessitaven informació sobre diverses malalties, entre elles tuberculosi, VIH/SIDA, còlera, conjuntivitis (molt estesa les últimes setmanes a tot el país); i sobre algunes malalties no transmissibles, com el càncer de coll uterí, la hipertensió, la diabetis i altres.

Durant l'esdeveniment es van posar a disposició i es van fer centenars de proves de detecció de VIH, sucre en sang, hipertensió i càncer de coll uterí.
Una iniciativa encaminada no només a oferir assistència sanitària bàsica, sinó també a promoure la conscienciació sobre la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç d'aquestes malalties.

La Fira de la Salut va ser un èxit gràcies a la col·laboració entre activistes, metges i socis involucrats, destacant el compromís comú per millorar la salut i el benestar de la comunitat de Maputo.