ACTES

No more walls! A Berlín celebren un festival per demanar una societat sense murs ni fronteres

Al centre de Berlín-Neukölln es va celebrar una nova edició del festival de carrer No More Walls, que les Escoles de la Pau de Berlín celebren des de fa uns anys per manifestar públicament el seu compromís per una Berlín sense murs. Els més de mil participants al festival van gaudir d’un variat programa caracteritzat per un clima d’amistat i convivència en la diversitat cultural.
A primera hora de la tarda els carrers ja s’omplien de rostres feliços i de sons alegres. Les actuacions dels infants, de la banda de Sant’Egidio, d’un grup de ball de la Universitat Lliure i d’altres artistes van crear una atmosfera alegre. Hi havia parades amb molts jocs i plats típics de diferents països.
Van ser especialment emocionants les paraules dels infants de l’Escola de la Pau, que van demostrar el seu amor per la casa comuna que és la Terra, i el seu compromís pels infants de la seva mateixa edat de països més pobres, com ara Malawi. La manifestació va acabar amb una salutació de l’equip No More Walls en dotze llengües diferents, per destacar la multiculturalitat de l’acte.