news

El Nadal de Sant'Egidio: dinar amb certificat covid a Santa Maria de Trastevere i els actes amb regals i menjar de Nadal

22 Desembre 2021

#NavidadParaTodos
Comida de NavidadNavidad

Amb 80.000 persones a Itàlia i 240.000 a tot el món per llançar un missatge d'esperança

Comparteix-Ho

Després de l'aturada de l'any passat imposada per la pandèmia, gràcies a les vacunes torna el dinar de Nadal a Santa Maria de Trastevere, respectant sempre les mesures contra la covid. El 25 de desembre, 150 persones sense llar, ancians i refugiats, tots amb certificat de covid, s'aplegaran a la basílica on va néixer la tradició del Nadal amb els pobres, amics de tot l'any de la Comunitat de Sant'Egidio. A la taula, que es pararà amb parament de taula compostable, se servirà el tradicional menú del dia de Nadal (lasanya, pastís de carn, llenties, dolços de Nadal) i tothom rebrà un regal personalitzat, com en qualsevol família.

Al web i a les xarxes socials de Sant'Egidio es podran seguir alguns moments en directe des de la Basílica de Santa Maria de Trastevere.

Es duran a terme moltes iniciatives simultàniament, també gràcies a la campanya SMS  amb el número solidari 45586 (a Itàlia), que arribarà a un total de 80.000 persones a Itàlia i 240.000 a tot el món (“festes del do”, on es reparteix menjar per emportar, regals i paquets d'aliments) per enviar un fort missatge d'esperança davant d'una pandèmia que segueix provocant grans dificultats no només per a la salut sinó també a nivell econòmic i social.  

Felicitats des de Sant'Egidio i... que sigui realment un #Nadalperatothom!