Hilde Kieboom, vicepresidenta de la Comunitat de Sant'Egidio, va rebre el títol de “Cavaller de l'Ordre de l'Estrella de la República Italiana”

Durant una cerimònia celebrada a l'ambaixada italiana a Brussel·les, l'ambaixador italià Francesco Genuardi va atorgar a Hilde Kieboom, de la Comunitat de Sant'Egidio a Bèlgica, el títol de “Cavaller de l'Ordre de l'Estrella de la República Italiana”.

Aquesta va ser la motivació oficial: “La senyora Kieboom va conèixer els responsables de la Comunitat de Sant'Egidio a Roma. Aquella trobada li va canviar la vida i va fer sorgir en ella desig d'aprendre la llengua italiana i de treballar per als altres, tal com ho fa aquesta important organització italiana. La Comunitat de Sant'Egidio, present a tot el món per ajudar persones amb problemes, va néixer a Bèlgica l'any 1985 gràcies a la voluntat de Hilde Kieboom. El seu fervor per la solidaritat, la pau i l'ajuda als necessitats li va valer el títol de baronessa, honor que li va atorgar el rei de Bèlgica, Albert II. Ha pogut exportar i practicar el diaconat i l'espiritualitat que necessita la nostra societat, tant a títol personal com comunitari. El seu treball ha contribuït a apropar Itàlia i Bèlgica en el desig comú d'ajudar els que pateixen. Actualment, la senyora Kieboom és vicepresidenta de la Comunitat de Sant'Egidio i desenvolupa una fervent activitat que ha cridat l'atenció de les institucions i dels mitjans de comunicació belgues per la tasca de la Comunitat”.