news

Hoe u - ook via het web - deel kunt nemen aan de internationale ontmoeting 'Bruggen van Vrede' in Bologna #peaceispossible

11 Oktober 2018

#BRIDGESOFPEACE2018

Deel Op

Over enkele dagen begint de grote conferentie van vrede en dialoog tussen religies en culturen in de geest van Assisi die Sant'Egidio elk jaar organiseert in Europa. Dit jaar zijn we van 14 tot 16 oktober in Bologna. 
De titel van de bijeenkomst is 'Bruggen van Vrede'. En het is ook nodig om bruggen te bouwen, tussen mensen en tussen volkeren. Vele mannen en vrouwen van verschillende culturele en religieuze achtergronden komen samen in Bologna om de boodschap van vrede te onderstrepen. 

Hier vindt u het programma in PDF.
Wij willen geen wereld die door muren wordt verdeeld. Laten we iedereen vertellen over onze droom, van een inclusieve wereld zonder discriminatie en geweld, waar de oorlog een herinnering van lang geleden wordt. Er zijn zoveel mensen die dat willen. En we zijn allemaal nodig om te bouwen aan vrede en vreedzaam samenleven in onze stad.
Bekijk de video met een groet van Marco Impagliazzo

Daarom willen wij het voor iedereen mogelijk maken om dit evenement te volgen. Niet alleen voor wie naar Bologna komt, maar ook door het mogelijk te maken de bijeenkomsten te volgen via internet, via onze website en de sociale media. 

U kunt ons volgen via live streaming, op smartphone en tablet. De video's van de verschillende bijeenkomsten zullen na de livestreaming ook te downloaden zijn, net als de teksten en foto's.

Volgens ons via

www.santegidio.org
onze Facebook pagina
Twitter, met live-tweets via @santegidionews
Instagram op het account @sant.egidio

Onze hashtags zijn #peaceispossible en #pontidipace2018.

Bouw met ons mee aan Bruggen van Vrede. Tot ziens in Bologna!