"La llum de la Pasqua brilla avui concretament a la vida de moltes persones". Würzburg celebra els 55 anys de Sant'Egidio amb el president de la Conferència Episcopal Alemanya, monsenyor Bätzing

A la catedral de Würzburg el bisbe de Limburg, monsenyor Georg Bätzing, president de la Conferència Episcopal Alemanya, va celebrar una missa d'acció de gràcies pel 55 aniversari de la fundació de la Comunitat de Sant’Egidio i pel 40 aniversari de la seva presència a Alemanya. A principis dels anys 80 alguns joves van conèixer Sant'Egidio a Roma i el 1983 van començar la primera Comunitat fora d'Itàlia, a Würzburg.

Segons monsenyor Bätzing, Sant'Egidio ha reunit de manera convincent les tres dimensions de la pregària, dels pobres i de la pau amb què el papa Francesc va definir la Comunitat: "Qui se submergeix en la pregària i busca en la pregària i en l'amistat amb els pobres la comunió amb Jesús, inevitablement i quasi urgentment sent que aquest món ha de canviar. En aquests temps de guerra el Senyor ressuscitat ens recorda la responsabilitat de la pau que va deixar als deixebles i que cadascú pot afegir-se a la xarxa de la pau". Al final de la seva homilia, va dir que "a través de la fe i l'obra de molts amics i amigues de Sant'Egidio la llum de la Pasqua brilla avui concretament en la vida de moltes persones".