Visita de Marco Impagliazzo a la Comunitat de Chicago: pregària i amistat amb els més pobres en una ciutat gran i complexa

En ocasió de la visita de Marco Impagliazzo a Chicago, on el president de Sant’Egidio va pronunciar una conferència titulada “Les religions, camí capa un món pacífic” al Hank Center, la Comunitat es va aplegar per celebrar la pregària i per mirar junts al futur.

La Comunitat de Chicago visita cada diumenge les persones sense llar que viuen en tendes al Lincoln Park. És una situació d’extrema pobresa: als prats o en llocs molt pobres les persones sense llar s’organitzen com poden i proven de protegir-se del fred durant els mesos d’hivern bo i plantant petites tendes o construint refugis precaris.  La Comunitat, des de fa més d’un any, s’ha convertit per a ells en “els amics”, els que no t’abandonen en els moments difícils i amb els que pots reconstruir una xarxa familiar.

En una ciutat gran i complexa, les tres pes de Sant’Egidio són una llavor de pau. A les fotos es veu la celebració de l’aniversari d’un dels amics sense llar.