MÓN

L’audàcia de la Pau aplega a Duala (Camerun) representants religiosos i d’associacions que treballen per a la reconciliació en aquell gran país de l’Àfrica

Després de la Trobada per la pau de Berlín “L’audàcia de la pau”, per iniciativa de la Comunitat de Sant’Egidio de Duala (Camerun), en un període en que les guerres i els conflictes segueixen atemorint pobles sencers, els líders religiosos de la ciutat s’han aplegat per trobar vies audaces cap a la pau.

Hi havia representants de diferents religions i associacions, entre elles l’Església catòlica, la religió islàmica, l’Església evangèlica, l’Església baptista nacional, l’Església ortodoxa, el president d’Assovic i el representant d’Acadir, a la regió costanera de Duala. També hi han participat altres moviments eclesiàstics.

Durant la conferència sobre el tema “L’audàcia de la pau”, els líders han manifestat el seu compromís amb la pau, a través del diàleg i la reconciliació. Després de la conferència, cadascú va pregar per la pau segons la seva tradició religiosa.

Per acabar, els infants provinents de camps de refugiats a causa del conflicte entre el nord i el sudoest del Camerun van lliurar la crida per la pau als líders religiosos.