ACTES

Presentació a N'Djamena del llibre "Naître ne suffit pas",que narra el compromís del programa Bravo! en el registre d'infants invisibles a l'Àfrica

El dissabte 25 de novembre, al Centre Al Mouna de Yamena (Txad), es va presentar "Naître ne suffit pas", la traducció francesa de "Nascere non basta", el llibre que explica la història del compromís del programa Bravo! al registre de nens i nenes “invisibles” a Àfrica. La iniciativa va permetre obrir un debat interessant en una regió del continent que experimenta una alta taxa de no registre de naixement i, en conseqüència, també d'una part important de la població adulta.
A més de la Comunitat de Sant'Egidio, el llibre va ser presentat per representants del Ministeri de Justícia i de l'administració territorial txadiana, insistint en la necessitat de garantir a cada home i dona el dret a existir legalment i denunciant els greus riscos dels que no ho fan i que són exposats a tot tipus dexplotació i abús.
El programa Bravo! de la Comunitat de Sant'Egidio ha facilitat fins ara, de forma gratuïta, la inscripció registral de més de 5 milions de persones, majoritàriament menors, a Burkina Faso, Malawi, Moçambic i altres països africans.