MIGRANTS

Propostes de Sant'Egidio per a una immigració regular. Hi ha alternatives als dramàtics viatges per mar, i cal oferir-les de manera urgent. Conferència de premsa, 5 de setembre a les 11.30h

En directe

Davant de les declaracions, la informació inexacta i les alarmes que hi ha hagut les darreres setmanes per l'augment d'arribades de migrants a les nostres costes –i malauradament, també de les tragèdies al mar– cal prendre consciència una vegada per sempre que es tracta d'un fenomen estructural que es pot "gestionar" i que cal fer-ho.

La Comunitat de Sant'Egidio, que té dècades d'experiència en el món de la immigració, amb les escoles de llengua i cultura i amb nombroses iniciatives –com ara el programa dels corredors humanitaris, una millor pràctica d'acollida i integració– exposarà dimarts 5 de setembre en conferència de premsa algunes propostes per a una immigració regular i sobre la qüestió dels menors no acompanyats.
 
En les polítiques sobre aquest tema, cal sortir al més aviat possible d'un atzucac que fa massa temps que dura i que ha provocat un greu perjudici a la societat, a l'economia i al futur d'Europa.
 
 
Conferència de premsa
 
Propostes per a una immigració regular

Salvar, acollir, integrar
 
 Intervindrà el president de la Comunitat de Sant’Egidio, Marco Impagliazzo
 

Comptarà amb la presència de persones que han experimentat la integració i de refugiats que van arribar amb els corredors humanitaris

 
Dimarts, 5 de setembre a les 11.30h Sala de conferències de la Comunitat de Sant'Egidio, via della Paglia 15B


Es retransmetrà en directe per 
 www. santegidio.org