ACTES

Dilluns 6 de novembre “Els infants es troben amb el Papa. Aprenem dels nens i les nenes”. Entre ells també hi haurà infants de l’Escola de la Pau

L’acte es retransmetrà pels nostres canals a les 14.30h

Augmenta l’expectativa per la trobada “Els infants es troben amb el Papa. Aprenem dels nens i les nenes”, que se celebrarà a l’aula Pau VI del Vaticà dilluns 6 de novembre.

Arribaran a Roma més de 6000 nens i nenes de tot Itàlia, i també delegacions dels cinc continents, inclosos alguns de països afectats per conflictes com ara Ucraïna, l’Afganistan i Síria.

A les Escoles de la Pau tots els infants estan preparant preguntes per fer-li al Papa, i també dibuixos i redaccions, que enriquiran l’exposició “Fem la pau?! Què diuen els infants sobre la guerra”, que es podrà veure per a l’ocasió prop de l’Aula Pau VI.

“Aquesta exposició serà una oportunitat per aprendre dels infants ―va dir Marco Impagliazzo― perquè la seva veu és un no a la guerra ben explícit. Els petits autors l’han viscuda de prop a Ucraïna, a Síria, a l’Afganistan, a la República Democràtica del Congo, a Burkina Faso o al nord de Moçambic. Parlen de les guerres d’avui que omplen les pàgines dels diaris i de les guerres gangrenades que tothom sembla haver oblidat; guerres eternes que fa anys que duren i que provoquen milions de refugiats. L’exposició també permetrà escoltar això de boca dels infants”.

La trobada, impulsada pel Dicasteri per a la Cultura i l’Educació, amb la col·laboració de la Comunitat de Sant’Egidio, els frares franciscans conventuals i la Cooperativa Auxilium, comptarà amb l’actuació del Petit Cor de l’Antoniano, amb el seu extraordinari repertori, i també amb la participació de Mr Rain. (Mira el vídeo)

PROGRAMA