MÓN

Visita de Marco Impagliazzo a Hong Kong per al conveni "Amics dels pobres, amics de la pau"

La Comunitat de Sant'Egidio a Hong Kong ha rebut recentment la visita del president Marco Impagliazzo, que avui inaugura el conveni "Amics dels pobres, amics de la pau".

A la gran ciutat asiàtica, el desenvolupament econòmic i la modernitat conviuen amb formes de pobresa extrema, com la de moltes persones sense llar.

Per ells, la Comunitat - que des de fa anys fa serveis als carrers, amb distribució d'aliments, suport sanitari, acompanyament per a les necessitats de la vida - ha obert la Casa de la Misericòrdia, una casa que ha permès deixar la vida del carrer a diverses persones. La visita de Marco Impagliazzo és l'oportunitat d'inaugurar la reforma d'aquesta casa, que permet acollir nous hostes. Una ocasió alegre, com ha subratllat un home, que, en saludar el president de la Comunitat, ha dit: "Vaig viure al carrer durant 50 anys. Ara, ja vell, per fi tinc una família".

El bisbe de la ciutat, Card. Stephen Chow ha mostrat el seu agraïment i ha animat la Comunitat a seguir endavant amb tot el que està fent a Hong Kong.