Síria: 13 anys d’una guerra oblidada. Seguim pregant per la pau

El 15 de març de 2011 començava la guerra de Síria, un conflicte que ha provocat milions de refugiats, milers de desapareguts i un nombre indeterminat de morts, destrucció i ingent patiment a tota la població, especialment als més vulnerables, com els infants, les dones i les persones ancianes.
Un cop passats 13 anys, el conflicte segueix amb la seva càrrega de destrucció, però amb el silenci dels mitjans de comunicació.

La crisi humanitària empitjora cada vegada més. El terratrèmol del 6 de febrer de l’any passat va agreujar encara més la situació, i va fer que moltes zones del nord de Síria quedessin en una situació encara més vulnerable i que els recursos dels centres d’acollida patissin un cop dur.

Aquests anys la Comunitat de Sant’Egidio ha estat sempre amb el poble sirià acollint milers de refugiats amb els corredors humanitaris. No volem  que el poble sirià sigui oblidat. Mantenim viva l’atenció sobre aquesta greu crisi humanitària. Seguim demanant la pau per a Síria i per a tots els països del món que pateixen per la guerra.

 

PER SABER-NE MÉS

Notícies de la Comunitat de Sant'Egidio sobre Síria