news

#11Setembre: 2000 joves europeus junts per la pau en motiu de la Global Friendship

9 Setembre 2021 - ROMA, ITÀLIA

Jóvenes por la PazGlobal Friendship

Dissabte 11 de setembre: Flash mob per fer memòria de les víctimes del terrorisme i la guerra. Assemblea amb Marco Impagliazzo al Palazzo dei Congressi retransmès en línia

Comparteix-Ho

"Peace for All, No More Violence, No More Terrorism!". Amb aquestes paraules, el dissabte 11 de setembre, en el vintè aniversari dels atacs a les Torres Bessones, a les 11.00 hores, els Joves per la Pau es reuniran a les escalinates del Palazzo dei Congressi a Roma per a un flashmob en memòria de les víctimes del terrorisme i les guerres, en presència de Marco Impagliazzo, president de la Comunitat de Sant'Egidio, i Patrick Connell, representant dels Estats Units davant la Santa Seu.

Iniciatives i esdeveniments similars es duran a terme simultàniament en 70 ciutats de 16 països europeus, des de Portugal a Rússia, des del Nord al Sud del continent, organitzats per aquest moviment juvenil vinculat a la Comunitat de Sant'Egidio i compromès cada dia en les perifèries del món juntament amb infants en dificultats, persones sense llar, ancians sols, refugiats: a Brussel·les, els joves es reuniran davant el Parlament Europeu; a Bratislava, al lloc de l'antiga sinagoga, que també serà visitada pel Papa Francesc durant el seu viatge a Eslovàquia.

A les 15.00 hores més de 2000 Joves per la Pau participaran, de forma presencial i telemàtica, en una assemblea sense fronteres titulada "Global Friendship - The Future We Want", que se celebrarà a l'Auditori del Palazzo dei Congressi i es retransmetrà en streaming al web www.santegidio.org. Serà un moment de reflexió i propostes en una època travessada per massa violència i conflicte, com a l'Afganistan, i encara marcada per les conseqüències sanitàries i socials de la pandèmia.