EMERGÈNCIES

Apel·lem a la solidaritat amb les víctimes del terratrèmol: ajuda'ns a enviar ajuda humanitària a través de les comunitats cristianes de Síria

El terrible terratrèmol que ha sacsejat Turquia i Síria ha provocat milers de víctimes i devastació en una extensa àrea poblada. Aquests dies passen pel davant dels nostres ulls les imatges d'aquella tragèdia, que mostren el patiment de poblacions que duen 12 anys en guerra. No podem ser indiferents.

Estem en contacte amb l'Església llatina de Síria i amb moltes famílies sirianes a través dels refugiats que han arribat als nostres països corredors humanitaris. Malauradament alguns tenen notícies de la mort de familiars seus. És una situació greu i angoixant que afecta el poble sirià, que ja ha hagut de suportar grans destruccions per la guerra. També ha esclatat una epidèmia de còlera i els centres sanitaris del país estan destruïts.

La Comunitat de Sant'Egidio, a través de les comunitats cristianes de Síria, està preparant ajuda humanitària urgent, especialment per a Alep i Idlib. Demanem a tothom que col·labori amb un gest de solidaritat.

FES UN DONATIU ARA

(clica aquí per veure tots els mètodes de fer donatius)

La Comunitat també ha fet una crida per demanar la suspensió de les sancions a Síria amb l'objectiu d'afavorir l'accés de l'ajuda humanitària internacional LLEGEIX MÉS

El vídeo descriu les històries que expliquen els refugiats sirians