MÓN

A Brussel·les, en ocasió del 55 aniversari de Sant'Egidio, es consagra el nou altar de l'església de Notre Dame aux Riches-Claires

Diumenge 5 de març de 2023, a l'església de Notre Dame aux Riches-Claires de Brussel·les, es va celebrar una litúrgia d'acció de gràcies en ocasió del 55 aniversari de Sant'Egidio.

La celebració va estar presidida pel cardenal Jozef De Kesel, arquebisbe de Mechelen-Brussel·les, i va comptar amb la presència de monsenyor Franco Coppola, nunci apostòlic.

Durant la celebració, el cardenal va consagrar el nou altar amb el crisma sagrat i amb encens. Es tracta d'un altar de fusta que té una pedra incrustada i que es va fer el 1973. El van traslladar des de l'església de St. Laurentius de Velte Beisem, al Brabant flamenc, que no fa gaire es va deixar d'utilitzar per al culte.

Els propers anys Sant'Egidio completarà la restauració de l'església de  Notre Dame aux Riches-Claires. A més, la Comunitat vol reconstruir tot el complex per avançar en el seu projecte litúrgic, diaconal, missioner i pastoral a la capital.

Homilia del cardenal Joseph De Kesel (FR)