ANCIANS

Dia Mundial dels Avis i els Ancians. Sant'Egidio a Sant Pere amb el Papa i en moltes ciutats del món per celebrar la benedicció d'una gran vida

El tema d'enguany "La seva misericòrdia de generació en generació"

Avui, 23 de juliol, celebrem la Tercera Jornada Mundial dels Avis i els Ancians, volguda pel Papa Francesc, el quart diumenge de juliol, per reunir l'Església al voltant del tema dels ancians.

Aquest any amb el tema "La seva misericòrdia de generació en generació", que fa referència, com explica el mateix Francesc en el missatge escrit per a l'ocasió, a la trobada entre Maria i Isabel, icona a què també es refereix la Jornada Mundial de la Joventut, que tindrà lloc d'aquí poc més d'una setmana a Lisboa i el lema de la qual és “Maria es va aixecar i se'n va anar ràpidament”.

La trobada entre generacions és, per tant, al centre d'aquesta Jornada, en què diversos centenars d'ancians de la Comunitat de Sant'Egidio de Roma s'uniran a la celebració amb el Papa a la Plaça de Sant Pere i, en altres ciutats d'Itàlia i del món, a diverses iniciatives per unir-se en aquest moment que marca un pas important en la construcció de la comunitat cristiana.

 

VIDEO (FIUMICINO)

VIDEO (PÀDUA)