És estiu a l'Argentina. A Buenos Aires, els nens de l'Escola de la pau han anat de vacances amb la Comunitat

Un cop més aquest mes de gener, que es correspon amb les vacances d'estiu a l'Argentina, la Comunitat de Sant'Egidio ha organitzat unes vacances amb els infants, acompanyats pels Joves per la pau de la ciutat i dels afores de Buenos Aires.

Del 2 al 15 de gener, a la zona de Luján, uns 140 nens i nenes de diferents zones van poder aprofitar per realitzar activitats lúdiques després d'un any d'estudiar a les Escoles de la pau dels seus barris.
Aquestes festes són un moment important en el camí de l'amistat i l'educació per a la convivència que, davant el clima violent de molts barris marginals de Buenos Aires i de la gran perifèria de la província, són una proposta, una alternativa real per a nens que somien amb un futur millor. Han estat dies de molta alegria i amistat. Jocs, festes i moments de trobada entre nens i nenes de diferents barris. Els joves han acompanyat els nens amb amor, com els germans grans (encara que de vegades també els anomenen papa o mama), i han curat les ferides que l'abandó i la marginalitat provoquen en els nens.

Han estat vacances per a tots, però ens han deixat una altra cosa: l'experiència de conviure, un exemple de com infants i joves poden contribuir a construir una ciutat més justa i solidària.