LLIBRES

Un llibre per pregar: “La Palabra de Dios cada día 2024” ja és a les llibreries

Diumenge comença el nou any litúrgic. Un passatge de l’Escriptura i un breu comentari per a cada dia

La Paraula de Déu cada dia 2024 arriba en un temps que encara està marcat per la guerra. Escoltar la Paraula de Déu segueix donant una orientació i una esperança quan sembla que prevalen la desorientació i la resignació. Tot va començar amb la Paraula de Déu. I la Paraula de Déu ho sosté i ho orienta tot.
Una de les lliçons més clares i més reiterades que va donar Jesús als deixebles va ser la necessitat de pregar. Jesús sap que ho necessitem. En aquest temps difícil se’ns crida a intensificar la nostra pregària perquè arribi la pau. És un veritable ministeri d’intercessió –d’intercessió contínua– perquè el Senyor doni la pau al món i la curació de tots els mals.

La companyia diària de la Paraula de Déu ajuda a escoltar el crit dels pobres i a presentar-lo davant del Senyor. Tota la Bíblia és una intercessió a Déu. És la font de la nostra pregària.

VINCENZO PAGLIA, arquebisbe, és president de la Pontifícia Acadèmia per a la Vida i Gran Canceller del Pontifici Institut Joan Pau II. És el conseller espiritual de la Comunitat de Sant’Egidio. Amb Edizioni San Paolo ha publicat: Via Crucis per l’uomo del nostro tempo (2005); L’amore cristiano (2006); Ecco l’agnello di Dio (2007); Maestro, è bello stare qui (2008); Tu sei la mia roccia. Voci e immagini dai Salmi (2008); Alla mensa della Parola (2009); 365 giorni con Gesù (2010); Le sette parole di Gesù in croce (2010); Lo spirito di Assisi (2011); I Salmi. Le preghiere suggerite da Dio (2014); Il nuovo Rosario per le famiglie (2015); La famiglia. Vocazione e missione nella Chiesa e nel mondo (con Antonio Sciortino, 2015); Una casa ricca di misericordia. Il Vangelo di Luca in famiglia (2015); La Parola di Dio ogni giorno (dal 2017 al 2024).